Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ylläpitäjä

Ketsuppi, lempinimeltään (jota kaikki tuntuvat käyttävän) Ket, on ruudun takana harvoin istuva ja kauniimpaan sukupuoleen kuuluva henkilö. Ketsuppi on elämänsä aikana päätynyt yliopistoon sähkötekniikkaa opiskelemaan (eli tulevaisuuden diplomi-insinööri) mutta koska teekkarinaiset ovat aika harvinainen rotu, niin sen enempää ei siitä tietoja heru, koska Ket pitää yksityisyydestään. 

Se on ihan mukava, vähän hassu ja härski huumorintaju mistä ei pidä loukkaantua. Se on laiska (mutta ylpeilee kirjoitettuaan ruotsista ällän (L) ) ja aika saamaton ellei kyseessä ole jotakin mihin se suhtautuu tosi intohimoisesti. Intohimon kohteet liittyvätkin sitten pitkälti viikonlopun yöelämään ja muihin juttuihin, jotka ovat jokseenkin liian sopimattomia listattavaksi tänne julkisille koko perheelle suunnatuille sivuille... Ja kissoista, kissoista pitää paljon ja omistaakin muutaman cornish rexin.

Koulutusta se kuitenkin arvostaa ja kannustaakin kaikkia petaamaan omaan tulevaisuuteen! 

Lempipokemontyypit ovat ehdottomasti tuli-, lohikäärme- ja ötökkätyypit! AllTimeFavoritePokémon on ehdottomasti Charizard, se on aina ollut ja luultavasti tulee aina olemaan tämän ylläpitäjän ykkönen hamaan loppuun saakka. Sen jälkeen onkin vaikea enää nimetä muita niiden lukuisten suosikkien joukosta mutta muutamia kunniamainintoja voi nyt antaa Garchompille, Taillowlle/Swellowlle ja Ledyballe :)

Lempipelejä on pokemonsarjasta MysteryDungeonit (omistaa kaikki) ja pokemonin ulkopuolelta Halo-pelisarjan pelit (meni ja osti sitten Xbox Onen ihan vaan Halo 5 takia...)

Se ei kuitenkaan jaksa tämän enempää kirjoittaa lempiaiheestaan eli itsestään, joten jos on jotakin kysyttävää liittyen yhtään mihinkään Ketsun, FP:n tai muiden nettisivujuttujen tai pokemonasioihin liittyen niin vieraskirja on aina avoin :)

 

©2018 Flaming Pokémon - suntuubi.com