Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjaan voi kirjoittaa oikeastaan ja kysellä oikeastaan mitä vaan paitsi mainoksia tai listauspyyntöjä :)

Mainokset kuuluvat vain mainospoksiin, ja jos niitä eksyy tänne, poistan ne armotta. Tänne tulleet listauspyynnöt jätetään huomiotta.
 

Kiireellisissä asioissa kun ylläpitäjä pitää saada kiinni voi laittaa rohkeasti sähköpostia osoitteeseen flamingpokemon@hotmail.com , koska kiitos nykyteknologian sähköpostin saa nykyään synkronoitua kännykkään ja Kersuppi saa ilmoituksen välittömästi :) Mikä sitten on kiireellistä jääköön jokaisen oman harkinnan varaan, kunhan muistaa sen että käyn säännöllisesti tarkistamassa nettisivunkin :)

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: J

30.08.2018 15:51
Uteliasutta. Jos olisit salipäälikkö niin minkä tyypin sali se olisi ja olisiko siinä mitään teemaa? Esim Mun haluama olisi 'Hykätty Öljynporaulautta' myrkkysalina. Välivastuksilla on Ghastly,Grimer, Qwilfish ja Koffing. Mulla taas on Tentacruel,(tavallinen)Muk ja Alolan Muk. Palkinnoksi saat sitten Öljymerkin, mustan pisaran muotoisen merkin, jossa on sateenkaarimainen vivahde kuten öljyssä


Yksityinen viesti

23.05.2018 01:56

Nimi: Rosa & Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

13.04.2018 19:27
Terve linkinvaihtolainen! Cobalt on muuttamassa uuteen osoitteeseen ja vaihtaa nimensä Gardeniaksi. Jos haluat edelleen jatkaa linkinvaihtoa ole hyvä ja laita viestiä Gardenian vieraskirjaan.

Kiitos ja mukavaa kevättä!

Vastaus:

Joo, tulen laittelemaan :)

Nimi: Spencer
Kotisivut: http://hoitolaliekki.suntuubi.com/

29.03.2018 10:38
Heissan! ~ Heittelin tuossa hakemuslomaketta sinne päin! c:

Vastaus:

Vastailtu ja linkitetty :)

Nimi: J

25.11.2017 15:53
Ok. tässä toinen kysymys kun on tylsää. Jos sinulla olisi pokemontiimi joka on joko tiettyä tyyppiä tai munaryhmäää niin millainen se olisi. Esimerkiksi minun haluama tyyppi olisi Kummitus : Gengar, Durknoir, Mismagius, Froslass, Chandelure ja Mimikyu. Munaryhmä taas Hirviö: Venusaur, Feraligatr, Nidoking, Aggron, Haxorus ja Tyranitar

Vastaus:

Hmm no munaryhmänä itsekin valitsisin hirviön ja siihen valkkaisin charizardin, blastoisen, totodilen, tyranitarin, aggronin, garchomp
tyypin puolesta ottaisin tuli-tyypin ja pokemonit olisivat seuraavat: charizard, talonflame, salazzle, rapidash, arcanine ja ninetales

Nimi: J

05.11.2017 15:48
Pieni kysymys vaan. Minulla oli kerran pelatessa Mies-Gothitelle ja Nais-Machoke päivähoidossa ja kiinostaisi tietää että oletko koskaan jalostanut pokemoneja pelatessasi, ja jos oot niin mikä oli erikoisin parisisi?

Vastaus:

Noh lähinnä breedasin itselleni lisää charizardeja, koska charizardit ja charizard-armeija :3

-Ket

Nimi: Ässä

11.07.2017 20:45
Eli siis toimiva linkki on tuon kolmannen viestini kohdalla. Erittäin suuret pahoitttelut viekkusi tuhrimisesta, Suntuubin linkitys osaa vaan välillä olla ihan - sanonko kuinka - raivostuttavaa. Eli, edelliset viestini voi poistaa - ja vielä kerran anteeksi liiallinen tuhrinta.

Vastaus:

Haha :p ei se mitään, saahan nuo aina piilotettua
SSS nyt myös listattuna :-)

-K

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://https://s2.postimg.org/9u1iuyoi1/buttoni.png/

11.07.2017 20:44
Kokeillaanpa nyt. Laitan varmuuden vuoksi vielä viestiin tuon linkin. https://s2.postimg.org/9u1iuyoi1/buttoni.png

Vastaus:

:-)

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://https://s2.postimg.org/9u1iuyoi1/buttoni.png/

11.07.2017 20:39
Tervehdys :)!

Linkkibuttonin tein itse ja linkki siihen on tuossa Kotisivut-kohdassa. Laittelen tuossa Flamingin linkin valmiiksi etusivulle jos kaikki muu listausasioissa alkaa olla selvää. Mukavaa kesää :)

Vastaus:

Juu, SSS nyt listattuna
Hyvää kesänjatkoa myös sinnekin :)

-K

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://sevenstarstrike.suntuubi.com/

26.06.2017 18:12
Tulin vain ilmoittamaan että Paralyzedin linkin voi poistaa listaltanne. Sivut ovat nimittäin lopetettu. Lähetin myös listaamispyynnön uudesta hoitosivustani. Buttonia laitan lähiaikoina tulemaan.

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta :)

Ja laittelin SSS:ään viestiä buttonia koskien

©2019 Flaming Pokémon - suntuubi.com