Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjaan voi kirjoittaa oikeastaan ja kysellä oikeastaan mitä vaan paitsi mainoksia tai listauspyyntöjä :)

Mainokset kuuluvat vain mainospoksiin, ja jos niitä eksyy tänne, poistan ne armotta. Tänne tulleet listauspyynnöt jätetään huomiotta.
 

Kiireellisissä asioissa kun ylläpitäjä pitää saada kiinni voi laittaa rohkeasti sähköpostia osoitteeseen flamingpokemon@hotmail.com , koska kiitos nykyteknologian sähköpostin saa nykyään synkronoitua kännykkään ja Kersuppi saa ilmoituksen välittömästi :) Mikä sitten on kiireellistä jääköön jokaisen oman harkinnan varaan, kunhan muistaa sen että käyn säännöllisesti tarkistamassa nettisivunkin :)

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: J

05.11.2017 15:48
Pieni kysymys vaan. Minulla oli kerran pelatessa Mies-Gothitelle ja Nais-Machoke päivähoidossa ja kiinostaisi tietää että oletko koskaan jalostanut pokemoneja pelatessasi, ja jos oot niin mikä oli erikoisin parisisi?

Vastaus:

Noh lähinnä breedasin itselleni lisää charizardeja, koska charizardit ja charizard-armeija :3

-Ket

Nimi: Ässä

11.07.2017 20:45
Eli siis toimiva linkki on tuon kolmannen viestini kohdalla. Erittäin suuret pahoitttelut viekkusi tuhrimisesta, Suntuubin linkitys osaa vaan välillä olla ihan - sanonko kuinka - raivostuttavaa. Eli, edelliset viestini voi poistaa - ja vielä kerran anteeksi liiallinen tuhrinta.

Vastaus:

Haha :p ei se mitään, saahan nuo aina piilotettua
SSS nyt myös listattuna :-)

-K

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://https://s2.postimg.org/9u1iuyoi1/buttoni.png/

11.07.2017 20:44
Kokeillaanpa nyt. Laitan varmuuden vuoksi vielä viestiin tuon linkin. https://s2.postimg.org/9u1iuyoi1/buttoni.png

Vastaus:

:-)

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://https://s2.postimg.org/9u1iuyoi1/buttoni.png/

11.07.2017 20:39
Tervehdys :)!

Linkkibuttonin tein itse ja linkki siihen on tuossa Kotisivut-kohdassa. Laittelen tuossa Flamingin linkin valmiiksi etusivulle jos kaikki muu listausasioissa alkaa olla selvää. Mukavaa kesää :)

Vastaus:

Juu, SSS nyt listattuna
Hyvää kesänjatkoa myös sinnekin :)

-K

Nimi: Ässä
Kotisivut: http://sevenstarstrike.suntuubi.com/

26.06.2017 18:12
Tulin vain ilmoittamaan että Paralyzedin linkin voi poistaa listaltanne. Sivut ovat nimittäin lopetettu. Lähetin myös listaamispyynnön uudesta hoitosivustani. Buttonia laitan lähiaikoina tulemaan.

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta :)

Ja laittelin SSS:ään viestiä buttonia koskien

Nimi: Andromeda
Kotisivut: http://underwater.suntuubi.com/

25.06.2017 14:45
Heippa!

Tulin ilmoittelemaan että hoitosivu muutti takaisin vanhaan osoitteensa suntuubin puolelle. :o Tosiaan en ole tällä hetkellä liittynyt mihinkään pokemonhoitolaan koska niitä ei ole? :(

Toivottavasti hoitosivut yhä kelpuutellaan listalle sillä jatkaisin mielelläni pokemontarinoita. Jos ja kun niitä pysyviä ja kunnon hoitoloita tulee... :'D

Mukavaa kesää sinulle Ket! :)

Vastaus:

Kelpuutetaan tietysti .3 Kiitos ilmoituksesta, päivitän linkin

Kuin myös, oikein hyvää kesänjatkoa myös ruudun sille puolelle :)!

Nimi: Chidori
Kotisivut: http://aurorabeam.net/

29.05.2017 19:02
Osoitteenmuutosilmoituksella taas liikenteessä, toivottavasti viimeistä kertaa! :---D Aurora on siis nyt muuttanut kotimaiseen webhotelliin ja saanut oman domainin, jonka voipi päivitellä Flaming Pokémonin listoille! Vanhan webhostin osoitteessa on linkki uuteen, joten asialla ei ole mikään kiire. Kiitos taas ja anteeksi tästä häslingistä!

Vastaus:

Noniin päivittelen tuonne :-) ja eipä tässä mitään, häslinki kuuluu asiaan ;)

Nimi: Chidori
Kotisivut: http://aurorabeam.000webhostapp.com/

03.05.2017 21:26
Moikka moi! Hostingpalvelu, jolla Auroran sivut sijaitsevat, päätti uudistaa hieman käytäntöjään, minkä seurauksena vanha käyttäjäpaneeli ja sivujen osoite eivät enää toimi. Jouduin lopulta siirtämään koko roskan uuteen osoitteeseen, joka löytyy tuosta ylhäältä!

Ilahduin tästä yllätyksestä niin paljon, että harkitsen siirtäväni Auroran tulevaisuudessa jonkin toisen palvelun huomaan, mutta tämä toimikoon väliaikaisena ratkaisuna. :) Saatan siis palailla vielä uudestaan tänne muuttohommien merkeissä, mutta mikäli satut päivittelemään FP:tä ennen sitä, saa kotisivukentässä ilmoitetun tekstinpätkän muuttaa Auroran osoitteeksi. Kiitos!

Vastaus:

Tämä selvä, muuttelen saman tien, kiitos ilmoituksesta :-)

Ja joo, kuulostaa kyllä aika veemäiseltä noilta, ja ihan vaan hiljasena protestina varmaan itekin siirtyisin sitten jonnekkin muualle jos suntuubi päättäis jotain samankaltasta vetästä xp

Nimi: ROCKY

10.03.2017 14:26
Ja nyt kävi niin, että katsoin parhaaksi sulkea koko paikan :D. The mons' of Ortempoliksen voi siis poistaa listauksesta, kiitti.

Vastaus:

Harmi :( netti kaipaa aina vähänkin erilaisempia pokemonsivuja, mutta kiitän ilmoituksesta

Nimi: ROCKY
Kotisivut: http://kurjat.suntuubi.com/

01.03.2017 17:41
Desperadojen nimi muuttui, uusi nimi on The 'mons of Ortempolis. Pahoittelut myöhäisestä ilmoituksesta, Flaming Pokémon jäi jotenkin välistä tästä ilmoitellessani ensi kertaa...

Sivulta löytyy myös uudet buttonit. Ja toivottavasti tämä on oikea paikka tälle viestille :D. Kiitos!

Vastaus:

Juu ihan oikea paikka :)! Buttoni päivitetty

©2017 Flaming Pokémon - suntuubi.com