Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainokset

Tänne kaikki mainokset sun muut juttuset :-) Huomioithan sen, että Flaming Pokemonin sivuilla mainostaminen on sallittua vain tähän vieraskirjaan ja sillä ehdolla, että mainostamiltasi sivuilta löytyy myös mahdollisuus kävijöille mainostaa omia sivujaan.

Miksikö? Noh siihen on yksinkertainen syy: Näin mainokset ovat siististi piilossa yleiseltä silmältä jos joku ei halua niitä nähdä ja jos joku toinen on mainoskierroksella löytyy kätevästi kaikki mainokset täältä yhdestä paikasta ja mainostelija voi huoletta siirtyä seuraavaan paikkaan mainostamaan sivujaan

 [ Kirjoita ]

Nimi: Rosa & Sono
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wixsite.com/hoitola

25.06.2017 20:00
Tervetuloa aktiiviseen ja monipuoliseen pokemonhoitola Cobaltiin!

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

03.03.2017 09:50
Kaipaatko roolipelillesi pelaajia, virtuaalitallillesi hoitajia tai samanhenkisiä ihmisiä lukemaan blogiasi? Sivulistaus Ensemblen tavoitteena on listata suomalaisten nuorten monipuolisia ja aktiivisia kotisivuja linkitystä vastaan. Ensemble on toiminut aktiivisena jo vuodesta 2011!

Nimi: Varga
Kotisivut: http://kajahdus.suntuubi.com/

29.07.2016 12:17
Kajahduksen virtuaalikennel on uusi eikä-niin-kiiltävä kennel, jossa hoitajat tarinoiden kirjoittamisen lisäksi lukevat niitä - ja päättävät valinnoillaan niiden kulun. Hoitamiseen kuuluvat herkut, joilla opetetaan koiralle temppuja, ja muistot, joista hoitaja vähitellen saa kokemusta ja saa alkaa touhuta vapaammin ja vapaammin hoitsunsa kanssa. Interaktiivisten tarinoiden lisäksi Kajahdus on koti ja kuntoutuspaikka rescuekoirille. Ne saavat hoivaa ja lämpöä ja tueksi rauhallisen koirakaverin. Tukikoirien hoitajaksi voi alkaa heti, ja kun hoitsullesi annetaan hoivattava, saat olla mukana sen kuntoutuksessa. Koirien kanssa voi touhuta vaikka sun mitä ja harrastaakin pystyy. Kennelinä toimimisen lisäksi Kajahduksesta löytyy tietoa ja linkkejä rescuekoira-ja eläintoiminnasta Suomessa sekä infoa siitä, kuinka voit itse auttaa kodittomia.

Nimi: Ewe
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

19.06.2016 14:49
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimivaan koirapeliin joka kantaa nimeä Skylion! Tarkoituksena on ostaa koiria, kisata niillä ja teettää pentuja. Pelissä on mukana myös monenlaisia extroja! Tulethan edes katsomaan?

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://halfblood.suntuubi.com/

17.01.2016 22:06
Haistanko puoliverisen? Annahan kun arvaan: tarkkaavaisuushäiriö, ADHD, vaikea nuoruus? Kuulostaa tutulta. Älä huoli, tälle kaikelle löytyy selitys! Camp Half-Blood on tarinankirjoitussivusto, jossa voit luoda oman puoliverisen heeroksen!

Nimi: Shame Holcomb
Kotisivut: http://tylypahka.suntuubi.com/

07.12.2015 14:05
Tylypahkamme on yksi monista virtuaalisista Tylypahkoista ja taikakouluista internetin ihmeellisessä maailmassa. Aiheesta kiinnostuneille on tarjottu mahdollisuus luoda oma oppilaansa Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun ja kirjoittaa tämän seikkailuista ja arkipäiväisistä kommelluksista tarinoita.

Nimi: Aline
Kotisivut: http://pensieve.suntuubi.com/

15.09.2015 08:41
Pensieve on tarinaroolipeli aiheinen taikakoulu, joka etsii jälleen uusia ja innokkaita oppilaita. Pensieven Tylypahkassa pääset huispaamaan, tekemään taikaläksyjä tai vain seikkailemaan ystäviesi kanssa.

Erityisesti Puuskupuhin ja Luihuisen tupa kaipaavat aktiivisia ja innokkaita oppilaita.

Tervetuloa tutustumaan!

©2018 Flaming Pokémon - suntuubi.com